Info

Majakka-sivusto on kunta kuusikon toteuttama palvelu.

Käyttöehdot

Palveluntuottaja varaa oikeuden milloin tahansa ja mistä syystä tahansa muuttaa palvelun käyttöehtoja, ulkoasua, sisältöä, palvelun saatavuutta tai muita palvelun ominaisuuksia taikka lakkauttaa palvelun. Palveluntuottajalla on myös oikeus keskeyttää palvelun tarjoaminen tarvittavien huolto- ja päivitystoimenpiteiden ajaksi.

Palveluntuottajan vastuu
Palveluntuottaja ei vastaa vahingoista, jotka aiheutuvat tämän palvelun käytöstä tai käytön estymisestä tai näihin liittyvästä vahingosta. Palveluntuottaja ei takaa, että palvelu toimii virheettömästi tai ilman keskeytyksiä.
Palvelussa annettua informaatiota ei voida missään tilanteessa pitää palveluntuottajaa sitovana kehotuksena, tarjouksena tai sitoumuksena, ellei toisin ole erikseen ilmoitettu tai sovittu.

Kolmannen osapuolen tuottama sisältö tai tieto
Palveluntuottaja ei vastaa kolmannen osapuolen tuottamasta tai julkaisemasta materiaalista, johon tästä palvelusta mahdollisesti on linkki.

Tekijänoikeus ja immateriaalioikeudet
Tämän palvelun ja sen sisällön, mukaan lukien (mutta ei ainoastaan) teksti, sisältö, videot, musiikki, äänet ja grafiikka, omistusoikeus, tekijänoikeus sekä muut immateriaalioikeudet kuuluvat palveluntuottajalle ellei erikseen ole toisin sovittu tai ilmoitettu. Kaikki oikeudet palveluun ja sen sisältöön pidätetään. Aineistoa saa luvalla lainata Suomen tekijänoikeuslain (404/1961) mukaisesti. Aineistoa lainattaessa lähde on aina ilmoitettava. Palveluun sisältyviä tavara- ja liikemerkkejä ei kuitenkaan saa kopioida, julkaista tai edelleen levittää ilman palveluntuottajan antamaa kirjallista lupaa.

Henkilötiedot ja tietoturva
Palveluntuottaja käsittelee henkilötietoja henkilötietolain mukaisesti ja huolehtii yksityisyyden suojan toteutumisesta henkilötietojen käsittelyssä.

Palveluntuottaja voi kerätä, käsitellä ja analysoida tietoja palvelun käytöstä, siihen kohdistuvasta tietoverkkoliikenteestä, tapahtumista ja muista palveluun liittyvistä tilastotiedoista. Palveluntuottaja voi myös hankkia tällaista tietoa luotettavilta kolmansilta tahoilta. Tällaista tietoa ei voida palauttaa yksittäistä tunnistettavaa henkilöä koskevaksi.

Palveluntuottaja järjestää Majakat-palvelun tietoturvan yleisesti hyväksyttävällä tavalla ja pyrkii asiaankuuluvin teknisin ratkaisuin estämään asiattomien pääsyn tietojärjestelmiinsä. Palveluntuottaja ei voi kuitenkaan taata täydellistä tietoturvaa. Käyttäjä vastaa omien tietojärjestelmiensä tietoturvan asianmukaisesta hoitamisesta.

Näihin ehtoihin sovelletaan Suomen lakia.NUORET VAIKUTTAJAT


Opas nuorille itsenäistymiseen

Suuri suunnitelma
Kuntakuusikon nuorisotoimien loppuraportti


TAPAHTUMAKALENTERI
« Tammikuu »
matiketopelasu
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Tänään on keskiviikko
07.01.2009 02:31:35

Lisää tapahtuma kalenteriin!
admin